Satın Almak İçin Hemen Ara !

ivesgo
Web Yazılım
12 Ağustos 2017

/Web yazılımları, Web sitelerinin temelini oluşturan HTML işaretleme diline özellikler katmak için kullanılan yazılımlardır. Bu yazılımlar sayesinde web siteleri bir kişinin düzenlemesine ihtiyaç duyulmadan kendisini otomatik güncelleyebilir.

Devamını Oku
Web Sitesi Yapacak Firmalar
12 Ağustos 2017

/Şirket yada şahsi olarak internet dünyasında vitrininizi tasarlayacak olan firmalar web sitesi yapan firmalardır. İşinizi ve sizi temsil edecek herkes tarafından bilinirliğinizi arttıracak olan bu firmalardır.

Devamını Oku
Web Sitesi Satın Al
12 Ağustos 2017

/Domain (alan adı) web sitenizin internet üzerindeki adı ve adresidir. Bu adres olmadan internet üzerinden web sitenize ulaşılamaz.İnsanların web sitelerini almaya meraklı birçok müşteri vardır.

Devamını Oku
Web Sitesi Fiyatları
12 Ağustos 2017

/Web sitesini fiyatını belirlemek için birkaç kriter vardır.unlar ; Web sitesinin yapısı , sayfa adeti , içerik miktarları , işlenilen opsiyonlara göre fiyat belirlenir.Web sitesinin yapısı : Web sitelerinin alt yapısı yani yazılımı kullanım şekline göre d

Devamını Oku
Web Sitesi
12 Ağustos 2017

/Bir web sitesi yaptırmadan önce ne için bir internet sitesine sahipolmak istediğinizi belirleyin.Siteyi hangi amaç ve ne için sahip olmak istediğinize karar vermeniz iyi bir planlama yapmanız iyi bir başlangıç olacaktır.

Devamını Oku
İstanbul Web Tasarım
12 Ağustos 2017

/Bildiğiniz üzere istanbul avrupa ve dünyadaki en kalabalık şehirlerden biriyani biz buna istanbul bir mega kent diyebiliriz.İstanbulda bir web tasarım firması ile çalışmak ve bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız öncelikle iyi bir firma bulmanız gerekmekt

Devamını Oku
Teklif Al